Reflexologie

Bij de hand- respectievelijk de voetreflexmassage maak ik gebruik van speciale drukpunttechnieken op de reflexzones van je handen of voeten.

Je handen, voeten en oren zijn als ware een spiegel van je lichaam. Je vindt er verschillende reflexzones die corresponderen met de werking van je spier- en gewrichtsstelsel, je botten en je organen. Zo kan ik bijvoorbeeld acute nekpijn behandelen zonder je nek aan te raken, alleen door de corresponderende punten van je handen respectievelijk je voeten te masseren.

Niet alleen voor acute of chronische klachten van je fysieke lichaam is een reflexmassage geschikt, maar ook te bevordering van emotioneel healing.

Tijdens een reflexmassage oefen ik lichte tot matige druk uit op bepaalde reflexzones. Deze massagetechniek stimuleert en balanceert de werking van organen, bevordert de doorbloeding, regelt de bloeddruk en stimuleert de lymfe zodat loskomende afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.

Bij chronische klachten leer ik mijn cliënten ook gemakkelijke technieken om zelf bepaalde voor hun belangrijke reflexzones te kunnen masseren om zo een beter genezingsresultaat te bereiken met een gewenst blijvend effect.

Copyright © 2021 Aurawerk - Created by Design Atelier Zeeland