Aura- en Chakra Healing

Deze therapievorm heeft enerzijds een heel subtiele werking op lichaam en geest, anderzijds is zij een van de krachtigste methodes die ik zelf beoefen.

In de eerste sessie breng ik - in een bepaalde "STAAT VAN ZIJN" - door middel van afstrijkende bewegingen langs je lichaam eerst je energieveld in kaart. Ik maak aantekeningen over verstoringen, blokkades, energie tekorten of overvloeden. Vervolgens ga ik je energieveld "cleansen", dat betekent dat ik verstoorde of geblokkeerde energieën ga balanceren. Energie tekorten worden aangevuld en energie overvloeden worden afgevoerd. Na je chakra's te hebben gebalanceerd ga ik afsluitend opvallende factoren betreffend je energiesysteem met je bespreken.

Mijn doel is om de oorzaak van een ontstaan probleem op te sporen en deze te verwijderen. Alleen als je de oorzaak van een probleem weghaalt kunnen de pijn veroorzakende symptomen verdwijnen.

In een tweede sessie (en eventueel vervolg) ga ik over het algemeen je chakra's nader bekijken.

Chakra's zijn kleine energiecentra in je lichaam. Zij zorgen ervoor dat energie van buitenaf kan worden opgenomen in je lichaam. Energiebanen zorgen ervoor dat de opgenomen "schone" energie optimaal verspreid wordt. Verbruikte energie wordt door een goed functionerende chakra naar buiten afgevoerd. Om deze energieflow optimaal te kunnen laten werken is het van essentieel belang dat je mogelijks vrij van energieblokkades en goed geaard bent.
Ophopingen van energie uiten zich vaak op fysiek niveau in gewrichtspijn, rugpijn, ontstekingen, artrose, migraine en andere soortgelijke aandoeningen. Op emotioneel niveau zijn mensen met energieovervloed vaak overspannen, gestrest en nijgen tot wraak en boosheid. Typische "moderne" aandoeningen als ADHD, RSI en Burn-Out vallen in de categorie van energie ophopingen.
Energietekorten voel je vaak in vorm van uitputting, 'slappe' spieren, moeheid of verdriet. Deze verstoringen uiten zich vaak in angst, fobieën, depressies.

Tijdens een chakra healing analyseer ik je chakra's door middel van een pendel. Deze behandeling vindt liggend plaats en ook hierbij hoef je verder zelf niets te doen. Bij de chakra analyse spelen meer dan tien verschillende criteria's een rol zoals de grote van een chakra, de draairichting en vorm, beschadigingen, kleur, frequentie, chakra energie, yin-yang en nog enkele meer. De uitslag van een chakra analyse laat meestal goed zien waarom en waar precies energie blokkades zijn en geeft een goed beeld over je algemene energiehuishouding.

Voor mij als therapeut is het een sleutel om je optimaal te kunnen begeleiden tijdens je "reis" om je eigen energieblokkades te verlichten of zelfs op te heffen. Uiteraard ga ik je ook adviseren over verandering van levensstijl en voeding. Door deze verandering in te gaan en bepaalde symbolen te herkennen kun je in de toekomst energieblokkades en diens gevolgen voorkomen.

Copyright © 2021 Aurawerk - Created by Design Atelier Zeeland